Hoofdsponsor Lopen voor Hoop 2022

07-12-2021 | 16:44

Ronde Tafel 146 Weert hoofdsponsor van Lopen voor Hoop

De inschrijving voor de 12-uurswandelestafette Lopen voor Hoop 2022 is nog maar net van start gegaan en meteen al kan het geweldige nieuws gemeld worden dat serviceclub Ronde Tafel 146 Weert het evenement als hoofdsponsor heeft omarmd.

Dit betekent dat de organisatiekosten volledig zijn afgedekt waardoor de opbrengst van het evenement zonder aftrek van organisatiekosten naar de twee vastgestelde goede doelen voor de kankerbestrijding gaat.

 

Hoofdsponsor Ronde Tafel 146 Weert

Serviceclub Ronde Tafel 146 Weert wil met de sponsoring van Lopen voor Hoop het belang van het evenement onderstrepen en een aanzet leveren voor het succes daarvan.

Als voornaamste reden voor de royale sponsoring benoemt RT 146 Weert het plaatselijke en regionale karakter van deze actie voor de kankerbestrijding. Ook de bestedingsdoelen van de opbrengst van de 12-uurs wandelestafette spreken de leden van de serviceclub zeer aan. Met Kankeronderzoekfonds Limburg en Toon Hermans Huis Weert wordt immers het belang van wetenschappelijk onderzoek naar kanker en het leefbaar maken van een leven met kanker nog eens extra benadrukt.

Voor meer informatie over beide doelen wordt verwezen  naar de websites www.kankeronderzoekfondslimburg.nl en www.toonhermanshuisweert.nl

 

Wat is Lopen voor Hoop?

Lopen voor Hoop is een 12-uurs wandelestafette van Stichting Weerterland weert Kanker waarmee het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Daarnaast leveren we met deze actie een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving.