Uitnodiging bijeenkomst 14 novemember 2024

17-10-2024 | 14:35

Nieuwsbrief 2, 11 oktober 2024       Aftrap 17 september drukbezocht

 
Afbeelding  
Op dinsdag 17 september vond de aftrap van Lopen voor Hoop Weert plaats bij Theatercafé de Huiskamer. Het café was goedgevuld en vele wandelaars, nieuwe en bekende gezichten, sponsoren, waaronder hoofdsponsor Ronde Tafel 146 Weert en gasten van het Toon Hermans Huis waren van de partij.
De twee goede doelen waarvoor geld wordt ingezameld, het Toon Hermans Huis in Weert en Kankeronderzoekfonds Limburg stelden zich voor en ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst met ons. Tijdens de avond werd meer verteld over het programma 2025, de opzet, de aparte Kinderloop, de goede doelen en was er ruimte om vragen te stellen. Het inschrijven kan vanaf nu via de website www.lopenvoorhoop.nl
 
Belangrijke data
Zet de komende data svp al in de agenda. Onderstaande informatie-avonden vinden allen plaats bij PSW aan de Maaslandlaan. Aanvang om 20.00 uur. Koffie en thee staan klaar.

- Donderdag 14 november
(incl. presentatie onderzoekster NiekeSmeins van Kankeronderzoekfonds Limburg)
- Donderdag 20 februari
- Donderdag 3 april
- Donderdag 8 mei
(teamcaptains en vrijwilligers)

 
Nog belangrijker...
Inschrijven kan via onze website www.lopenvoorhoop.nl Hier kunt u zich als team of individueel inschrijven. Ook teamleden kunnen zich hier toevoegen aan hun team.
Deelname bedraagt € 15,= voor volwassenen en € 1,= voor kinderen t/m 12 jaar.
Gasten van het THH bieden we gratis een programma aan. Zij kunnen zich via het Toon Hermans Huis aanmelden.
Kaarsenzakken kosten € 5,= per stuk en kunnen per team worden besteld via gedenkmoment@lopenvoorhoop.nl (Ze zijn overigens ook tijdens het evenement ook nog te koop voor bezoekers). 
 
Afbeelding  



Onze flyers zijn klaar! De komende tijd zul je ons dus op diverse plekken zien 'liggen'.

Bijvoorbeeld op de Ladies Night bij Judith's Dance Point op zaterdag 12 oktober. Kom je ook?

Of heb je suggesties waar we de flyer ook kunnen neerleggen of waar we uitleg over Lopen voor Hoop 2025 kunnen geven?
14-11 Presentatie onderzoek AFT-borstreconstructie
Op 14 november vindt de tweede informatieavond voor teams plaats. We starten deze bijeenkomst met een presentatie door Dr. Nieke Smeins die onderzoek doet naar totale borstreconstructie middels autologe vettransplantatie (AFT) bij het Maastricht UMC+.

Dit is een van de mogelijkheden voor reconstructie na een borstamputatie. De beeldvorming na AFT-borstreconstructie is vooralsnog onbekend. Door in onderzoeksverband patiënten na de operatie gedurende 5 jaar jaarlijks op te volgen met beeldvorming, verwacht ze meer inzichten hierover te verkrijgen.

Dankzij steun van Kankeronderzoekfonds Limburg kan dit onderzoek worden uitgevoerd. Na deze presentatie volgt informatie over Lopen voor Hoop door de organisatie.