Nieuwsbrief 3

18-05-2022 | 08:53

Informatieavond donderdag 19-5

Weert, 13 mei 2022

Nieuwsbrief 3

Inschrijftermijn verlengd: 25-6

De inschrijvingen lopen volop. Inmiddels hebben ruim 400 mensen zich inge- schreven om mee te lopen. Maar we merken dat nog niet alle teams volledig gevuld zijn. Vandaar dat we hebben besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 25 juni a.s.

Aangezien de PR-motor inmiddels op volle toeren loopt, en we eigenlijk volledig met free publicity willen werken, het vriendelijke verzoek aan iedereen die Lopen voor Hoop een warm hart toedraagt: help ons mee! Hoe dan? Deel onze berichten op Facebook, vraag flyers aan om in de wijk of vereniging te delen, maak een teamposter en hang die voor je raam... alle kleine beetjes helpen.

De Weerter media, maar ook die in de regio, zijn we heel dankbaar. Zij plaatsen onze persberichten goed en en ook het bedrijfsleven maakt mogelijk dat we er een prachtig evenement van maken.

Kinderloop

Team Tante Marieke mag trots zijn op deze kanjer! Met zijn oproep bereikte hij via onze Facebookpagina alleen al 1600 mensen. Een mooie oproep voor de Kinderloop en voor Lopen voor Hoop in algemene zin. Dankjewel kanjer! Team Tante Marieke is megatrots op je.

Ook een leuke actie of leuk filmpje? Mail ons via info@lopenvoorhoop.nl

Op de website zijn onder het tabblad Actietips suggesties te vinden om jouw team op weg te helpen.

Kaarsenzakken kopen? Dat kan!

Ervaring leert dat veel teams de kaarsenzakken willen voorzien van persoonlijke boodschappen, soms zijn het hele kunst- werkjes. Daarom kun je kaarsenzakken bestellen die Anita dan met veel plezier bij je bezorgt. Stuur een mail naar gedenkmoment@lopenvoorhoop.nl. Zakken kosten € 5,= per stuk en worden tijdens het evenement door de organisatie voor- zien van een kaars en opgesteld rondom het parcours. Uiteraard gaat de opbrengst volledig naar Lopen voor Hoop.

Meer info over Lopen voor Hoop, of bijvoorbeeld over het programma van 2 juli?

Kijk op www.lopenvoorhoop.nl en volg ons op Facebook: www.facebook.com/lopenvoorhoopweert

Inmiddels zijn al heel wat namen voor de optredens bekend. Wie? Dat vertellen we graag tijdens de informatiebijeenkomst op 19 mei.